Engelsk
rettelse af en eng..
11. april 2005 af
hejhej9 (Slettet)
Hej jeg er en folkeskoleelev der går i 9. klasse.
Har glemt min ordbog i skolen, så ville spørge om der var nogen der lige kunne se og rette denne tekst igennem. jeg ved at der er mange fejl(er heller ikke særlig til eng).
Mit bud på eng:
We “mødtes” with my class in Kastrup airport Monday 7.february 12:15 a clock. We departed 14 a clock with a half hour delay. Then we sat in the aeroplane everybody in the class had “sommerfugle” in the stomach. We arrived in airport 18 a clock. From out there we “bestilte” 2 minibus, and it was with some “spænding” to we arrived to our hotel. The hotel lay central in the old “bydel”. After we get our rooms, we walked in the city to find a place something to eat. The food tasted very good, but it is not anything new for me, then I know it from my home. Then evening prayers call I could “mærke” to I was in a unfamiliar country.
I was in the big “overdækkede” basar næsten” everyday and shopped. Hele basaren byder på 60 gader og over 4000 butikker, derfor you cant see all things. There ”findes masser af tøj, ting og sager”. ”I hvert fald” many fake ”mærkevarer”, såsom tasker, punge og bælter. ”Jeg har likely fået købt en hel del til mig selv samt gaver, men man skal handle med sælgerne, da de kan snyde med prisen. Priserne stiger når det gælder turister.
Dansk:
Vi mødtes med klassen i Kastrup lufthavn mandag d. 7. februar kl. 12:15. Vi afrejste kl. 14 med en halv times forsinkelse . Vi havde alle sammen sommerfugle i maven, da vi sad i flyet. Vi ankom i lufthavn kl. 18 (lokal tid), derfra bestilte vi 2 minibus, og det var med nogen spænding, at vi ankom til vores hotel. Hotellet lå centralt i den gamle bydel, ikke så langt fra den store basar, i den europæiske del. Efter vi fik vores værelser, gik vi ud i byen for at finde et sted at spise aftensmad. Maden smagte meget godt, men det er ikke noget nyt for mig, da jeg kender det hjemmefra. Da aften bønnen kaldte kunne jeg mærke, at jeg var i et ”fremmede” land i forhold til Danmark.
Jeg var i den store overdækkede basar næsten hverdag, og shoppede. Hele basaren byder på 60 gader og over 4000 butikker, derfor kan man ikke se det hele. Der findes masser af tøj, ting og sager. I hvert fald mange ”fake” mærkevarer, såsom tasker, punge og bælter. Jeg har virkelig fået købt en hel del til mig selv samt gaver, men man skal handle med sælgerne, da de kan snyde med prisen. Priserne stiger når det gælder turister i forhold til deres egne folk.
Har glemt min ordbog i skolen, så ville spørge om der var nogen der lige kunne se og rette denne tekst igennem. jeg ved at der er mange fejl(er heller ikke særlig til eng).
Mit bud på eng:
We “mødtes” with my class in Kastrup airport Monday 7.february 12:15 a clock. We departed 14 a clock with a half hour delay. Then we sat in the aeroplane everybody in the class had “sommerfugle” in the stomach. We arrived in airport 18 a clock. From out there we “bestilte” 2 minibus, and it was with some “spænding” to we arrived to our hotel. The hotel lay central in the old “bydel”. After we get our rooms, we walked in the city to find a place something to eat. The food tasted very good, but it is not anything new for me, then I know it from my home. Then evening prayers call I could “mærke” to I was in a unfamiliar country.
I was in the big “overdækkede” basar næsten” everyday and shopped. Hele basaren byder på 60 gader og over 4000 butikker, derfor you cant see all things. There ”findes masser af tøj, ting og sager”. ”I hvert fald” many fake ”mærkevarer”, såsom tasker, punge og bælter. ”Jeg har likely fået købt en hel del til mig selv samt gaver, men man skal handle med sælgerne, da de kan snyde med prisen. Priserne stiger når det gælder turister.
Dansk:
Vi mødtes med klassen i Kastrup lufthavn mandag d. 7. februar kl. 12:15. Vi afrejste kl. 14 med en halv times forsinkelse . Vi havde alle sammen sommerfugle i maven, da vi sad i flyet. Vi ankom i lufthavn kl. 18 (lokal tid), derfra bestilte vi 2 minibus, og det var med nogen spænding, at vi ankom til vores hotel. Hotellet lå centralt i den gamle bydel, ikke så langt fra den store basar, i den europæiske del. Efter vi fik vores værelser, gik vi ud i byen for at finde et sted at spise aftensmad. Maden smagte meget godt, men det er ikke noget nyt for mig, da jeg kender det hjemmefra. Da aften bønnen kaldte kunne jeg mærke, at jeg var i et ”fremmede” land i forhold til Danmark.
Jeg var i den store overdækkede basar næsten hverdag, og shoppede. Hele basaren byder på 60 gader og over 4000 butikker, derfor kan man ikke se det hele. Der findes masser af tøj, ting og sager. I hvert fald mange ”fake” mærkevarer, såsom tasker, punge og bælter. Jeg har virkelig fået købt en hel del til mig selv samt gaver, men man skal handle med sælgerne, da de kan snyde med prisen. Priserne stiger når det gælder turister i forhold til deres egne folk.
Svar #1
11. april 2005 af Fingersen (Slettet)
Her er lidt:
We met with the class at Kastrup airport on Monday the 7th of February at 12:15 p.m.
We departed at 2 p.m. with half an hours delay.
We were all very excited when we were aboard the aircraft.
We aarrived at the airport at 6 p.m. local time.
There we ordered to mini buses, and with some excitement we arrived at our hotel.
The hotel was situated centrally in the older part of town, not so far from the large bazaar in the European part of town.
After we got our rooms, we went out in town to find a place to have dinner.
The food was very delicious, but it was not something new for me, since I know it from home.
When the even prayer was about to begin, I could feel that I was in a "strange" country compared to Denmark.
I shopped at the large roofed bazaar almost every day
The bazaar consists of 4000 shops and offers average temperatures of 60 degrees celsius.
That is why you cannot see everything. There are lots of clothes, goods and junk.
Lots of fake branded goods such as purses, wallets and belts.
I really purchased quite a lot for myself as well as presents. However, you have drive a hard bargain with the shopkeepers since they often sell at to high a price.
The prices often go up when it comes to tourists.
MVH
Fingersen
We met with the class at Kastrup airport on Monday the 7th of February at 12:15 p.m.
We departed at 2 p.m. with half an hours delay.
We were all very excited when we were aboard the aircraft.
We aarrived at the airport at 6 p.m. local time.
There we ordered to mini buses, and with some excitement we arrived at our hotel.
The hotel was situated centrally in the older part of town, not so far from the large bazaar in the European part of town.
After we got our rooms, we went out in town to find a place to have dinner.
The food was very delicious, but it was not something new for me, since I know it from home.
When the even prayer was about to begin, I could feel that I was in a "strange" country compared to Denmark.
I shopped at the large roofed bazaar almost every day
The bazaar consists of 4000 shops and offers average temperatures of 60 degrees celsius.
That is why you cannot see everything. There are lots of clothes, goods and junk.
Lots of fake branded goods such as purses, wallets and belts.
I really purchased quite a lot for myself as well as presents. However, you have drive a hard bargain with the shopkeepers since they often sell at to high a price.
The prices often go up when it comes to tourists.
MVH
Fingersen
Svar #2
11. april 2005 af Fingersen (Slettet)
aarived = arrived
to = two
something new = el bare new
even = evening
large roofed = large and roofed
fake branded goods... = fake brands of....
have drive = have to drive
sell = sell their goods at too high prices.
MVH
Fingersen
to = two
something new = el bare new
even = evening
large roofed = large and roofed
fake branded goods... = fake brands of....
have drive = have to drive
sell = sell their goods at too high prices.
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: rettelse af en eng..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
