Matematik

Lineær funktion

27. oktober 2010 af cillek83 (Slettet) - Niveau: C-niveau

g= -4x+22

Beregn g(-2)

JEG ER HELT BLANK :(

Er der nogle smukke kloge mennesker derude der har tid til at forklare?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2010 af schonebergnielsen (Slettet)

g(-2)=-4*-2+22=30

du har en funktion der hedder g(x)=-4x+22. For at løse g(-2) indsætter du -2 på x's plads og regner ud.


Svar #2
27. oktober 2010 af cillek83 (Slettet)

Ak ja, det var jo ligetil..

1000 tak for hurtigt svar :)


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.