Matematik

Trigonometri

27. oktober 2010 af toox (Slettet) - Niveau: B-niveau

Trekant ABC er retvinklet med C = 90°. Beregn de manglende sider og vinkler når
a. A=43° og c=5
b. B=25° og a=19
c. c=12,643 og b=4,719

at finde vinkler er intet problem det er mere det med at finde sinus/cosinus.

Er der ikke en der vil hjælpe ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af peter lind

Det slår du op på en lommeregner


Svar #2
27. oktober 2010 af toox (Slettet)

hvordan vil du starte, kan du ikke prøve at sætte en formel op eller et eller andet.

Eller prøve at lave den først, for at jeg kan se fremgangs måden ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2010 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

a=c*sinA

b=c*cosA


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.