Matematik
Nem Ligning
13. april 2005 af
onsunshine (Slettet)
Er det nogen der lige kan skrive ned hvordan man løser denne ligning...
0.982^x=0.85
x= ??
0.982^x=0.85
x= ??
Svar #1
13. april 2005 af Mikziel (Slettet)
log(0,982^x)=log(0,85)
x*log(0,982)=log(0,85)
x=log(0,85)/log(0,982)
x*log(0,982)=log(0,85)
x=log(0,85)/log(0,982)
Svar #2
13. april 2005 af onsunshine (Slettet)
Det vil sige x bliver 3.9? Men det passer jo ikke fordi min ligning g(x)=100*0.982^x skal give 85!
Skriv et svar til: Nem Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
