Matematik

Hjælp til Måneder og år...

01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hej med jer derude:)

jeg ville gerne have hjælp til 4 opgaver, men har svært ved det.

og det er noget med måneder, år, minutter, timer, uger, dage og døgn

her kommer de 4 opgaver :

o

21) 34 mdr. = ........år .......mdr.?

22) 670 min. = ......... timer .......min?

23) 39 dage = ........... uger ...........dage?

24) 78 timer = ..........døgn ............timer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af yzu37yaj (Slettet)

1: Hvor mange mdr. er der på et år ! 12 mdr.
Så siger du 34 : 12


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2010 af Nadiakb (Slettet)

Her er svar på dine opgave,

21) 34 mdr. = .....2...år .....10..mdr.?

22) 670 min. = ...11.. timer .....10..min?

23) 39 dage = .....5...... uger ......4.....dage?

24) 78 timer = .......3...døgn ......6......timer?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2010 af Nadiakb (Slettet)

Ja, jeg siger, at der er 12 mdr. på et år, så ganger jeg med 12 med 2 og får jeg 24 mdr.

fordi hvis jeg ganger 12 med 3, så får jeg 36 mdr. som er større end givende tal.

derfor bliver det 2 år og 10 mdr.


Svar #4
01. november 2010 af Hannah1234 (Slettet)

 Tak skal i have...er glad for i kunne hjælpe mig:)


Skriv et svar til: Hjælp til Måneder og år...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.