Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

hvordan insættes manglende værdier

04. november 2010 af lotte83 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hvordan finder jeg de mangel værdier.

prod. stk      STO        KO       VO      SE       VE      GROMK

0                   12000sto   

1                                                                                     5000gromk

2                                                 9000vo

3                                                         8000se

4                                                                         4125ve

5                                                                                       6000gromk

6                     42300sto

VO finder jeg ved at tag forskellen på VO, så der kommer til at stå 0stk= 0 og 1stk=6000, ik?

men hvordan kan jeg komme videre, er gået hel blank, så er der nogen der kan give mig et skub, jeg har hvordan man finder hverenkel, men ved ikk hvor jeg skal starte? får at kunne bruge noget af det....


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. november 2010 af ramme2 (Slettet)

Hvad står forkortelserne STO og SE for.       


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. november 2010 af d0pin (Slettet)

 Altså hvis STO står for samlede omk. så skal der under KO ud for Produktion 0 - stå 12000. og VO = 0


Skriv et svar til: hvordan insættes manglende værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.