Matematik

Trekant

04. november 2010 af gona94 (Slettet)

I (trekant)ABC er a = 47, c = 150 og vinkelC = 111º.
a) Gør (uden beregninger!) rede for, at vinkelA må være spids.
b) Beregn vinkelA 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2010 af peter lind

a) summen af vinklerne i en trekant er 180º

b) brug sinusrelationerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 a) Da vinkel C er stump, må de andre to vinkler være spidse.


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.