Matematik
matematikopgave
14. april 2005 af
cs (Slettet)
Hej søger lidt hjælp til denne opg.
int 1/(2*kvdr(y))dy=int(x+2)dx <=>
ln(2*kvdr(y))=1/2x^2+2+k eller hvad
skal finde en forskrift men kan ikke rigtig lige komme i gang med den.
håber nogen vil hjælpe
int 1/(2*kvdr(y))dy=int(x+2)dx <=>
ln(2*kvdr(y))=1/2x^2+2+k eller hvad
skal finde en forskrift men kan ikke rigtig lige komme i gang med den.
håber nogen vil hjælpe
Svar #1
14. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Skriv lige opgaveteksten, så vi ved præcis, hvad opgaven lyder på.
//Singularity
//Singularity
Svar #2
14. april 2005 af Duffy
ER DET STADIG DENNE HER OPGAVE DER SPØGER???????????
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=91213
Duffy
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=91213
Duffy
Svar #3
14. april 2005 af Epsilon (Slettet)
cs,
Duffy har sådan set givet dig et nyttigt vink i tråden, hvortil der henvises i #2. Men jeg skal da gerne gentage det.
Når du er nået til at integrere partielt;
int[1/(2*sqrt(y))dy] = int[1/(x+2)dx]
så observér, at
1/(2*sqrt(y)) = d/dy(sqrt(y))
hvorved
int[1/(2*sqrt(y))dy] = sqrt(y) + k
hvor k E R er en integrationskonstant. Den kan man dog lige så godt absorbere i det ubestemte integral på højresiden. Fortsæt derfor herfra;
sqrt(y) = int[1/(x+2)dx]
//Singularity
Duffy har sådan set givet dig et nyttigt vink i tråden, hvortil der henvises i #2. Men jeg skal da gerne gentage det.
Når du er nået til at integrere partielt;
int[1/(2*sqrt(y))dy] = int[1/(x+2)dx]
så observér, at
1/(2*sqrt(y)) = d/dy(sqrt(y))
hvorved
int[1/(2*sqrt(y))dy] = sqrt(y) + k
hvor k E R er en integrationskonstant. Den kan man dog lige så godt absorbere i det ubestemte integral på højresiden. Fortsæt derfor herfra;
sqrt(y) = int[1/(x+2)dx]
//Singularity
Skriv et svar til: matematikopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
