Matematik
Ligningsproblemer
14. april 2005 af
Tobbe (Slettet)
Hej!
1,1=pi*x^2*(0,85*(x/3))
1,1/(pi*x^2)=0,85*(x/3)
3,3/(pi*x^2)=0,85x
Hvad gør jeg nu?
Tobs
1,1=pi*x^2*(0,85*(x/3))
1,1/(pi*x^2)=0,85*(x/3)
3,3/(pi*x^2)=0,85x
Hvad gør jeg nu?
Tobs
Svar #1
14. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Du gør det unødvendig besværligt for dig selv, hvis du blot skal løse ligningen;
1.1 = pi*x^2*(0.85*(x/3))
Multiplicér højresiden ud;
pi*x^2*(0.85*(x/3)) = (0.85*pi/3)*x^3
så
1.1 = (0.85*pi/3)*x^3
- fortsæt herfra.
//Singularity
1.1 = pi*x^2*(0.85*(x/3))
Multiplicér højresiden ud;
pi*x^2*(0.85*(x/3)) = (0.85*pi/3)*x^3
så
1.1 = (0.85*pi/3)*x^3
- fortsæt herfra.
//Singularity
Skriv et svar til: Ligningsproblemer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
