Matematik

Omskrivning af formel med kvadratrod

06. november 2010 af anetteogjesper (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg sidder og arbejder med en formel, men er lige pludselig blank på hvordan jeg får den omskrevet så jeg kan finde L, når jeg har T?

Det er denne formel:

T=2π · √(L ÷ 9,81)

Jeg ved T er 1

Håber på lidt hjælp :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2010 af peter lind

Kvadrer ligningen.


Svar #2
06. november 2010 af anetteogjesper (Slettet)

Kan du give et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2010 af peter lind

2 = kvrod(x)  <=> 4 =x


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2010 af mette48 (Slettet)

2 =√(x) <=> 22 =x


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2010 af Krabasken (Slettet)

T=2π · √(L ÷ 9,81)

T^2 =(4 * π^2 * (L  / 9,81)

L / 9,81 = (T^2) / (4 * π^2)

L = (9,81 * T^2 ) / (4 * π^2) ;-)


Skriv et svar til: Omskrivning af formel med kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.