Matematik

Sandt eller falsk

06. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

A 14%=1/14 altså en fjortendel

b 14%=0,14

A falsk

B sand

Er det rigtigt

TAK PÅ FORHÅND.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2010 af Pampy (Slettet)

b fordi 14/100% = 0.14


Svar #2
06. november 2010 af pige24 (Slettet)

Pampy er de rigtige begge to?

God dag.


Svar #3
06. november 2010 af pige24 (Slettet)

Jeg mener om det er rigtigt at

a er falsk

b er sand.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt med din besvarelse.


Svar #5
06. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak Andersen og Pampy

En fortsat god dag til jer.


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. november 2010 af d0pin (Slettet)

 A er falsk eftersom at  1/14 er det samme som 7,1.

B er sand.


Skriv et svar til: Sandt eller falsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.