Matematik

lineære sammenhæng

07. november 2010 af Firatx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Eksame spg.. 

hvad kalder man generelt en sammenhæng af typen y = ax + b ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2010 af Krabasken (Slettet)

Lineær sammenhæng, idet y = ax + b er forskriften for en linie


Svar #2
07. november 2010 af Firatx (Slettet)

 Kan du uddybe det lidt mere?? 


Svar #3
07. november 2010 af Firatx (Slettet)

 Er svaret: At det er en forskrift ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2010 af ramme2 (Slettet)

y = ax + b ?   grafen til den lineære funktion er en ret linje

Konstanten a er hældningskoefficernten. Konstanten b er den rette linjes skæringspunkt med y-aksen. 

Y er den afhængige variable og x er den uafhængige variable.  


Svar #5
07. november 2010 af Firatx (Slettet)

Mange gange tak :D


Skriv et svar til: lineære sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.