Matematik

Hjælp til vektorer!!!!!!!!!!!!!!

08. november 2010 af jossiee (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Sidder med en opgave hvor jeg skal regne følgende vektorer ud: ((→)a • (→)b) • (→)c. Jeg ved ikke hvorledes jeg skal regne c-vektoren med. 

Hjælp????


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af PeterValberg

 hvilke værdier/koordinater kender du ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. november 2010 af jossiee (Slettet)

 a = (1,5)

b = (0,4)

c = (3 , 2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2010 af PeterValberg

 se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:hjaelp_til_Jossie.pdf

Svar #4
08. november 2010 af jossiee (Slettet)

 Mange tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: Hjælp til vektorer!!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.