Fysik
Opdrift
16. april 2005 af
DTC (Slettet)
Jeg kender densiteten af gassen i ballonen = 1,3kg/m3
og densiteten af gassen udenfor ballonen = 1,1kg/m3
Volumen af ballonen er 250L
Hvordan beregnes opdriften?
og densiteten af gassen udenfor ballonen = 1,1kg/m3
Volumen af ballonen er 250L
Hvordan beregnes opdriften?
Svar #1
16. april 2005 af Lurch (Slettet)
opdriften er givet ved
F= m * g
her er m massen af den fortrængte luftmasse
du skal altså regne hvor meget den luft som 250L fotrænger vejer
F= m * g
her er m massen af den fortrængte luftmasse
du skal altså regne hvor meget den luft som 250L fotrænger vejer
Svar #2
16. april 2005 af BsB86dk (Slettet)
husk at det er massen af gassen udenfor ballonen du skal beregne massen af, så du skal bruge
densiteten af gassen udenfor ballonen = 1,1kg/m3
til at beregne massen m som er omtalt i #1...
densiteten af gassen udenfor ballonen = 1,1kg/m3
til at beregne massen m som er omtalt i #1...
Skriv et svar til: Opdrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
