Matematik

Matematik opgaver.. haster

09. november 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 Hej..

Jeg sidder og laver matematik aflevering, men jeg mangler lidt hjælp med et pas opgaver, håber der er hjælp at finde her :)

Reducér: (a-b)^2+2b(a-b) og 3x-3y / x^2-2xy+y^2

Og

"I en model antages det, at en bestemt populations vækst er sådan, at antallet N af individer i populationene til tidspunktet t (målt i døgn) tilfredsstiller differentialligningen:

dN/dt = 0,08t-1/1 * N, t > 0,5

Det oplyses, at antallet af individer i populationen til tidspunktet t=1 er 1,2*10^6.

a) Benyt modellen til at bestemme populationens væksthastighed til tidspunktet t=1, og bestem det tidspunkt, hvor antallet af individer i populationen er mindst"


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

I den første ganges parenteserne ud og leddene reduceres. Ved brøken findes fælles faktorer, der kan forkortes væk. Det brude ikke volde problemer på det anførte niveau. Brug kvadratsætningerne.

a) Beregn dN/dt til tiden t=1, og benyt, at minimum for N(t) indtræffer, hvor dN/dt = 0.


Skriv et svar til: Matematik opgaver.. haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.