Fysik

Besvarelse fysikolympiade 2011

10. november 2010 af Stx3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej alle :)

Jeg var til Dansk Fysikolympiade 2011 forleden og har netop fået min opgave tilbage. Desværre gik jeg ikke videre. Tænkte på om der er nogen herinde der evt. har en besvarelse af opgaverne? Især havde jeg problemer med opgave 4, så ville gerne have et bud på hvordan den løses :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af chr42 (Slettet)


Svar #2
10. november 2010 af Stx3 (Slettet)

 Tak, havde dog mere håbet på en anden studerendes besvarelse :) Også helst inden man helt glemmer opgaven :)


Svar #3
10. november 2010 af Stx3 (Slettet)

 Er det virkelig ingen herinde der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2010 af bøz (Slettet)

 Wuhu, er lige gået videre

4a: C=c(j)·m(j)+c(a)·m(a)

P(ud) = C·T/?t <=>

T/?t = P(ud)/C

4b: P(ud) = P(ind) => isolér T

T = 278K


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2010 af chr42 (Slettet)

Tillykke! Godt gået.


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. november 2011 af mrio (Slettet)

Nogen der har svaret på opgave 5?


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. november 2011 af mrio (Slettet)

Kan det passe at det er 412W? :)


Skriv et svar til: Besvarelse fysikolympiade 2011

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.