Dansk

Benjamin Franklin som politiker?

12. november 2010 af Linsekage (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej allesammen

Jeg sidder her og arbejder på en opgave omkring Benjamin Franklin. Jeg har vist fået skrevet en personkarakteristik, hvor jeg beskriver ham kort. Dog snakkede jeg med min lærer omkring hvad jeg ellers kunne tilføje omkring Benjamin Franklin. Han stillede mig et spørgsmål som lyder således: Hvad var Benjamin Franklins politiske projekt?

Ja jeg har siddet og rodet lidt med det, men har virkelig svært ved at forstå det. Jeg omformulerede spørgsmålet så det kom til at lyde således: Hvad har han bidraget med som politisk tænker/aktiv politiker? 
Jeg går ud fra at forholdene kan beskrives som dimensioner af oplysningstiden, men er det rigtigt?? kan nogen eventuelt hjælpe mig lidt på vej?? - føler mig lidt lost.

På forhånd tusind tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Franklin var på et tidspunkt de amerikanske kolonisters ledende repræsentant i England og talte kolonisternes sag, og han var en af drivkræfterne bag udformningen af og medunderskriver af den amerikanske uafhængighedserklæring i 1776, og han var også medunderskriver af USAs forfatning i 1787.


Skriv et svar til: Benjamin Franklin som politiker?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.