Matematik

Cos (A)

13. november 2010 af rhyhanna (Slettet)

Vi får givet to vinkler til en trekant og en side

siden AB = 6,4 (hypotenusen)

Vinklen A = 37grader

vinkel C = 90 grader

Vinkel B beregnes til 180-(37+90) = 53 grader

siden AC beregnes via formlen

cos(A) = b/c

cos(37grader)=AC/6,4

siden AC isoleres:

AC=6,4*cos(37grader)

spørgmålet er så hvordan man uden hjælpemidler regner cos(37grader) , altså i hånden.


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Man kan ikke beregne cos(37º) uden hjælpemidler i form af lommeregner, Excel, sinustabel, eller en potensrække.


Skriv et svar til: Cos (A)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.