Matematik

funktioner 2

15. november 2010 af rikkemichellemaibirk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Find the equation of the function y=f(x) that results transforming the function x -> 1/x by: reflection in the y-axes, then a vertical stretch of factor 3, then a horizontal compression of factor 2, then a translation of 1,1

hvordan ??
Jeg prøver og prøver, men får hele tiden det forkerte resultat..


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2010 af Krabasken (Slettet)

y = - 1/x

y = 3x

y = 0,5/x

- Jeg forstår ikke, hvad der menes med det sidste spm. ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. november 2010 af mathon

                                y = -(3/(x-1)) + 1


Skriv et svar til: funktioner 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.