Matematik

Trigonometri

18. november 2010 af Arbejdsbog (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har en trekant hvor jeg ved at ABC (arealet) = 2205, AC = 58, længden fra højden C = 42. Jeg har regnet ud at er 46 grader, men kan ikke finde ud af hvordan man udregner AB. Venstre punkt = A, toppunkt = C, højre punkt = B. Trekanten er opdelt i to trekanter, med højden fra toppunktet C, ned til et sted på linien AB. Højden = 90 grader.

På forhånd mange tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2010 af mathon

                                        (1/2)·hc·c = T

                                        c = 2T/hc


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du kan ikke indsætte figurer ved at henvise til dem på din egen harddisk, som du har gjort det her. Der kan kun henvises til links, der er tilgængelige på internettet.

Benyt, at arealet af trekanten er T = (1/2)·hc·c , hvor her c = AB . Da du kender T og hc, kan c = AB findes.


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.