Fysik

lidt hjælp tak

18. november 2010 af MikkelN (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har en lille opgave her, som jeg ikke kan løse, nogen der kan hjælpe.

Stedfunktionen s(t) de første 4 sekunder for en  cykelrytter er givet med:

s(t) = 1,12 m/s2 * t2 

Hvor langt har cykelrytteren kørt i løbet af de første 4 sekunder ?

Opskriv hastighedsfunktionen og øjebliksaccelerationen for bevægelsen ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2010 af hippo746 (Slettet)

ja der sætter du s(4) = 1,12*4^2 så har du det svar.

Hastighedsfunktionen er givet som den afledede til stedfunktionen. Dvs. v(t) = 2*1,12*t


Skriv et svar til: lidt hjælp tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.