Matematik

ha / m2

19. november 2010 af RoskildeHandelskole (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1 ha = 10 000m2

hvor meget er 200 000m2 i ha ?

hvor meget er 8,0 ha i m2?

hvordan regner man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2010 af Hazzelnødder (Slettet)

hvor meget er 200 000m2 i ha ?

Du kan starte med at:

200 000 m2 / 10 000 m2 = 20,

det vil sige du har 20 gange så meget som i eksemplet: "1 ha = 10 000 m2", altså må du have 20 gange så mange ha som i eksemplet (1 • 20 = 20).

Prøv selv at regne den anden.


Skriv et svar til: ha / m2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.