Matematik

Vektor

18. april 2005 af katrine01 (Slettet)
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave som handler om vektor

løs ligningen a*b= 21, når a og b er givet ved

a= (1) b =(x)
2 x²

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2005 af Epsilon (Slettet)

Hmm...du må hellere følge standard notationerne herinde. En vektor a angives

a = (a1,a2)

hvor a1 og a2 er koordinaterne til a, og længden af vektoren angives

|a|

Du må derfor lige præcisere, hvad du mener med

"a= (1) b =(x)
2 x²"

//Singularity

Svar #2
18. april 2005 af katrine01 (Slettet)

ups sorry mente
a=(a1, a2) b=bx bx²

er det sådan du mener

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2005 af Epsilon (Slettet)

#2: Hmm...jeg er endnu ikke med på, hvad du mener.

Du skriver, at du skal løse ligningen

a*b = 21

men hvad er koordinaterne til a hhv. b? Mener du

a = (1, 1) hhv. b = (x, 2x^2) ?

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2005 af Epsilon (Slettet)

#2: Mon ikke du arbejder med samme opgave som i denne tråd;

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=92407

?

I så fald kan vi lige så godt fortsætte i den tråd.

//Singularity

Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.