Matematik

a i en eksponentiel-funktion

22. november 2010 af VidenSøger (Slettet)

 Hej!

Hvordan kan man i den her formel f(x)=1013*e(-0,000127*x) finde a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Med a = e-0,000127 er f(x) = 1013·ax .


Svar #2
22. november 2010 af VidenSøger (Slettet)

 men hvis jeg skal beregne halveringskonstanten skal jeg så sige log(1/2)/log(e-0,00027)=5457,85 


Svar #3
22. november 2010 af VidenSøger (Slettet)

 eller er jeg helt galt på den?


Skriv et svar til: a i en eksponentiel-funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.