Matematik

Potensfunktioner, beregning af forskriften og a og b

22. november 2010 af xNhiiNguyen (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Om en potensfunktion f(x) = b*x^a oplyses, at P(12,40) og Q(18,76) er punkter på grafen for f(x). Bestem forskrift for f(x)

Om en potensfunktion f(x) = b*x^a oplyses, at P(6,36) og Q(23,104) er punkter på grafen for f(x). Bestem tallene a og b 

Hjælp tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af mathon

                      y2/y1 = (x2/x1)a


Skriv et svar til: Potensfunktioner, beregning af forskriften og a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.