Matematik

Er det dobbelt af 1 ikke 2?

22. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Undskyld jeg spørger, men er det ikke?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. november 2010 af placebo321 (Slettet)

jo


Svar #2
22. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak, Placebo, jeg vidste det jo godt, men alligevel, jeg ville lige være sikker.

Sov godt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2010 af Minoriteten (Slettet)

Prøv evt. google en anden gang :-)


Svar #4
22. november 2010 af pige24 (Slettet)

Hvorfor?


Brugbart svar (2)

Svar #5
22. november 2010 af xNielsson (Slettet)

Dobbelt = den valgte værdi 2 gange.

Det kan du altid bruge fremover. :)


Svar #6
22. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak, jeg plejer altid at sige gange med to.

f.ek det dobbelt af 2=2.2=4


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. november 2010 af Duffy

#6: UPS ! ( 2 = 4   ??????????)


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#7

I #6 står der    (dobbelt af 2) = 2·2 = 4 .


Skriv et svar til: Er det dobbelt af 1 ikke 2?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.