Filosofi

kort tekst feedback

23. november 2010 af ahmadelkassem (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej jeg skal lave en kort filosofisk aflevering, da det her er min første gang jeg skriver som en filosof så håber jeg i ville kunne give mig et feedback over det jeg har skrevet. teksten handler om krig, men jeg har ikke angivet hvilken krig, da jeg gerne vil holde teksten på et abstrakt niveau. håber der en nogen der vil læse den :-)

"Det var en tid med frygten på ryggen, og fuglene der aldrig sang. Det var en tid med mørke over det hvide dal, Det var en tid med krig. Vores børn og børnebørn skriger af frygt, lyden af et barns skrig rammer hjertet som en dolk, og frygten over at begrave sine egne børn, mens det i virkeligheden burde være omvendt. Mørket er ved at overtage vores land, og vores drømmer er svækket som aldrig før. Vi tror på godheden men hvordan kan vi tro på noget som ikke længer eksistere i sin fysiske form, kun i vores drømme? Hvordan kan vi leve vider når vi ved der ikke er noget at leve for? Det her er virkeligheden det her er vores sørgelige liv, men hvad er virkeligheden? da det gode kun lever i vores sind i vores drømme, vi kan føle det, vi kan høre og lugte det, men vi kan ikke se det, vi er blevet blinde efter det lange krig og vi kan stadigvæk ikke se. Mit barmhjertelige ønske, er at vi overgiver os til fjenden, men ondskaben rykker på sig, ikke i den fysiske verden men i vores sind. Vi kan ikke længer se håbet, vi har mareridt, fjenden har overtaget vores sind vores drømme vores håb, vores lidenskab til friheden. Vi har ikke noget andet valg, vi er nød til at kæmpe, vores frihed og drømme afhænger af det. Men hvordan kan vi skade dem, som de gjorde mod os? Hvordan kan vi være bedre end dem? vi kan ikke vente på vores drømme svie bort, vi er nød til at gøre det nødvendig, men hvad er det nødvendig?"


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2010 af Walras

Mit forslag er, at du lærer at 1) sætte komma, 2) rette dine tekster igennem, 3) kun at bruge udtryk der findes, 4) at stave til udvalgte ord herunder specielt "nødt til" og 5) at være mere sikker i dine sætningskonstruktioner. Når den basale sproglige forståelse er til stede, er det lettere at udtrykke sig korrekt og senere også filosofisk.


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. april 2011 af TheManchesterMoon (Slettet)

Lige nogen råd: Du skifter tit mellem datid og nutid, hvor der måske ikke burdet være skiftet. Og ret måske et par punkttummer og sæt et par kommaer ind :D

Rigtig god tekst hvis man tager det i betragtning af at det er din første:D :D


Skriv et svar til: kort tekst feedback

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.