Matematik

4 opgaver hjælp

23. november 2010 af gona94 (Slettet)

 nogen som kan hjælpe mig med at lave dem, så jeg ved en anden gang hvad jeg skal gøre ? kig på dokumentet .. Tak

Vedhæftet fil: Matematik...doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Samme sæt opgaver, som du havde for et par dage siden.

1a. Gang parenteserne ud og reducer, og isoler x.

1c 1. Den lineære ulighed løses på samme måde som den tilsvarende lineære ligning.

1c 2. Gang med d, divider med L og med S og læg t til på hver side.

1. Find en fælles faktor i tæller og nævner og brug potensregnereglerne.

Prøv nu at gøre en indsats selv.


Svar #2
23. november 2010 af gona94 (Slettet)

 kan du ikke vise den første ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Gang parenteserne ud. Man ganger en flerleddet størrelse med et tal ved at gange hvert led i størrelsen med tallet.


Svar #4
23. november 2010 af gona94 (Slettet)

 kan du ikke vise det ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

(1/2)·(x-4) +(1/4)·(20 -x) = 0

(1/2)x - 2 + 5 -(1/4)x = 0

(1/4)x = -3

x = -12


Svar #6
24. november 2010 af gona94 (Slettet)

 i 1c 1. 5x- ½ + 1/3 +x


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6

1c 1.  er uligheden

5(x - 1) - (1/2) ≥ (1/3) + x

Gang først parentesen ud. Isoler så x'erne på den ene side og de rene tal på den anden side af ulighedstegnet. Uligheden ændres ikke ved at addere eller subtrahere det samme tal på begge sider. Uligheden ændres heller ikke ved at gange eller dividere med det samme positive tal på begge sider.


Svar #8
24. november 2010 af gona94 (Slettet)

 5(x - 1) - (1/2) ≥ (1/3) + x

5x - 1/2 ≥ 1/3 + x

5 - 1/2 ≥ 1/3 + x + x

-5


Skriv et svar til: 4 opgaver hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.