Tysk

Tysk grammatik 7 årg.

24. november 2010 af Paramour (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej! Jeg sidder med en aflevering hvor jeg skal i tysk self. Skrive hvad de ubestemte artikler for M, F, N og PL hedder.

Nogen der kan hjælpe? For er total blank!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2010 af aytul (Slettet)

..


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2010 af aytul (Slettet)

subst = substantiv
m = maskulinum
f = femininum
n = neutrum
singl = singularis (ental)
pl = pluralis (flertal)

Håber du kan bruge det ;D


Svar #3
24. november 2010 af Paramour (Slettet)

Jeg ved godt hvad M, F osv. Står for (: Det er der, die das osv. i ubestemt artikel jeg har brug for hjælp til :D Men tak for dit bud!:D


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. november 2010 af Jens6554545 (Slettet)

den ubestemte artikler er  

                           Maskulinum            Femininum      Neutrum           Pluralis

Nominativ          ein                             eine                   ein                    keine

Akkusativ          einen                          eine                  ein                    keine

Genitiv             eines +s                     einer                 eines + s         keiner

Dativ                einem                          einer                 einem              keinen + -n


Svar #5
24. november 2010 af Paramour (Slettet)

Tusinde tak(:!


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. november 2010 af Stygotius (Slettet)

 Hmm, joo, såmænd, men det er nok noget vovet at kalde "kein"  for  en ubestemt artikel.

Af naturlige årsager eksisterer "ein" ikke i flertal.


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. november 2010 af Jens6554545 (Slettet)

ja det er rigtigt, men Således bøjes også: ein (findes selvfølgelig ikke i flertal!), mein, dein, sein, ith, unser, euer, ihr, Ihr, kein.


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. november 2010 af Stygotius (Slettet)

 ja, og ????

Det kan nok ikke bruges til at forklare nogen hvad den ubestemte artikel er.


Skriv et svar til: Tysk grammatik 7 årg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.