Matematik

rentetilskrivning, halvt år?

25. november 2010 af lillewonder (Slettet)

Hejsa venner.

Jeg er ikke helt sikker på hvordan denne opgave skal forstås.

 - Den 20. juli 1988 indsætter Pia 3500 kr. i en bank til 8% p.a.
   Hvor meget står der på hendes konto ved rentetilskrivningen den 31/12 1988

Er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af mette48 (Slettet)

20/7 til 31/12 er 5 måneder og 10 dage = 5*30+10 dage =160 dage

Rente =[beløb *%*dage]/[100*360]

indsæt tallene, forkort brøken og regn ud


Svar #2
25. november 2010 af lillewonder (Slettet)

jeg er altså ikke helt med, sorry.

hvordan skal jeg indsætte tallene, hvilke og hvor?


Svar #3
25. november 2010 af lillewonder (Slettet)

eller giver det 124,44? (:


Skriv et svar til: rentetilskrivning, halvt år?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.