Matematik

antal liter

27. november 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

et hul er 75cm dyb

hvor mange liter sand skal den have

er det ikke sådan :

7,5dm*1000 = 7500dm3 = 7500liter ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvilken form har dette hul?


Svar #2
27. november 2010 af BrainChild (Slettet)

Ved jeg faktisk ikke

har vedhæftt filen så du kan se billedet af sandgraven

tjek s. 5

Vedhæftet fil:Golf.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal jo benytte resultatet i 3.3, arealet af sandgraven, til dernæst at beregne rumfanget i det hul, der er 75 cm dybt og har sandgravens areal som grundflade.


Svar #4
27. november 2010 af BrainChild (Slettet)

så hvad er formel


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug formlen for rumfanget af et prisme:

V = A·h

hvor A er grundfladens areal, og h er højden.


Svar #6
27. november 2010 af BrainChild (Slettet)

er tegning et prisme ?

og hvordan kan man regne grundfladens areal ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6

Det har du jo allerede beregnet, når du er nået til dette spørgsmål, se #3 .


Svar #8
27. november 2010 af BrainChild (Slettet)

Okay, tak for hjælpen


Skriv et svar til: antal liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.