Matematik

Hjælp :)!!

28. november 2010 af Bette02 (Slettet)

Ligning :

1 : x + 2 = 1 : 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2010 af PeterValberg

( x ≠ 0 )

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
28. november 2010 af Bette02 (Slettet)

Kn du ikke forklare hvorfor? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2010 af Lipase (Slettet)

 #1

Antager at x er forskellig for 0, derefter tager pvm 2 over på den anden side af lighedstegnet 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Som sædvanlig er det ikke helt klart, om der menes

(1/x) + 2 = 1/3   , eller

1/(x+2) = 1/3

Som ligningen er skrevet i #0 er det den første fortolkning, som også løst af pvm. Den sidste fortolkning fører i stedet til

x+2 = 3


Svar #5
29. november 2010 af Bette02 (Slettet)

Det var den første og tak!


Skriv et svar til: Hjælp :)!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.