Matematik

Vektorer

29. november 2010 af Hannampoulsen92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Jeg sidder her med en opgave, som oplyser følgende:

Om to vektorer a og b gælder, at

I a I = 1 , I b I = 3 og vinkel (a,b) = 150º

Hvordan regner man skalarprodukt a * b.
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektorerne a + b og a - b.

Hvad for nogle formler bruger jeg her?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.