Fysik

Smeltning og fordampning

29. november 2010 af duveddikk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har en aflevering for jeg ikke forstår, og den siger:

1. at varmekapacitet = m x c, hvor c er varmefylden og m er massen)

spørgsmålet er :

ved stofskifteprocesserne i en bestemt person produceres der varme med effekten 84 W.

a) hvor længe varer det, før der i perioden produceret 100kJ ? hvad mener de med det? ..


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Effekten er lig med produceret energi pr tidsenhed. Her kendes effekten og den producerede energi. Beregn den tid, der skal anvendes til at producere den angivne energi ved denne effekt.


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2010 af mathon

                                  105 J = 0,0277778 kWh

                                  t = E/P = (0,0277778 kWh) / (0,084 kW) = 0,330688 h =

                                                                                                                                  19 min 50,5 sek


Skriv et svar til: Smeltning og fordampning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.