Matematik

Sandsynlighedsregning.

30. november 2010 af Px (Slettet)

  En terning har form som et regulært oktaeder. På de otte sider findes øjentallene 1,2,3,4,5,6,7 og 8. Terningen kates på tilfældig måde. Med X betegnes antallet øjne ved et kast

a) bestem følgende sansyndligeder: P(X=4), P(X=5) , P(X=P ELLER X= 8 )

b) Med Y betegnes den rest, der fremkommer , når øjentallet divideres med 5. Angiv de mulige værdier for Y. Bestem sandsynlighenden for hver af disse værdier


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme opgave, som du startede lidt tidligere i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=930344 . Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave.


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.