Dansk

HASTER Hvordan tælles karakteren?

01. december 2010 af mha4all (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

til den sproglig eksammen.

står der

Til hvert opgavesæt udarbejdes et retteark, som for hver enkelt opgave viser ord og tegn, der
indgår i bedømmelsen.

Det fremgår af rettearket, hvilke ord og tegn der vurderes:
- diktat: 30 målord
- tegnsætningsopgave maksimalt 10 antal rigtige
- de øvrige opgaver maksimalt 10 antal rigtige pr. opgave

Ved optælling af ordene i diktaten skelnes der kun mellem en rigtig og en forkert besvarelse. Et
rigtigt stavet ord giver ét point, medmindre andet er oplyst. Hvis eksaminanden skriver et
sammensat ord i to ord, tæller det som én fejl, og der gives 0 point for ordet. Hvis to prøveord er
sammenskrevet til ét ord, regnes selve sammenskrivningen for én fejl; det vil sige, at der gives 1
point for de to ord - forudsat at der ikke er andre fejl i disse to ord.

hvad sker der hvis jeg nu har 29 rigtige og ikke 30. og 9 rigtige i de andre og ikke 10? for jeg ikke give nogen karakter eller hvad sker der.  eller hvis man dumper diktaten dumper man så hele eksammen eller hvad.

karatker tabllen se sådan ud

Antal rigtige Karakter
76 - 80=12
63 – 75=10
47 – 62=7
34 – 46=4
29 – 33=02
8 - 28=00
0 - 7 =-3

Takker!


Skriv et svar til: HASTER Hvordan tælles karakteren?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.