Matematik

Statetik/procenter.

01. december 2010 af mlouiseat (Slettet)

Hej :-)

Jeg har en opgave som lyder:
dasnkerne udgør 1,1 % af EU's befolkning.
hvor mange mennesketr bor i EU.

Og vi har fået af vide at danmarks befolkning er på 5441084 mennesker (i 2007)

- håber i vil hjælpe for jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal gøre :-)

knus louisepigen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2010 af mette48 (Slettet)

1,1 %  svarer til 5441084 personer

1 % svarer til 5441084/1,1 personer

100 % svarer til 5441084*100/1,1  personer


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2010 af pige24 (Slettet)

1,1%=5441084

Divider 5441084 med 1,1=hvilket giver ................

gang 100 med ..................

Sådan tror jeg

God aften.


Svar #3
01. december 2010 af mlouiseat (Slettet)

Når sådan.

mange tak for hjælpen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2010 af mette48 (Slettet)

pige24

læser du slet ikke de svar der allerede er givet siden du så tit gentager svarene her?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. december 2010 af pige24 (Slettet)

Mette

Jeg skrive bare den måde jeg løser opgaven på.Der er mange forskellige måder at løse en opgave på .Opgavespørgeren kan så selv vælge hvilken måde han/hun har nemmest ved.

God aften.


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. december 2010 af mette48 (Slettet)

Der er flere måder at stille opgaverne op på.

Din måde at skrive svaret på giver det rigtige facit, men det er ikke en skrivemåde som man forventer i matematik.

Du har skrevet nøjagtig det samme med ord, som jeg har skrevet med de dertilhørende matematiske udtryk. Er der tvivl om point for en opgave, skal den skrives matematisk korrekt.

Men jefårstår stadig ikke at du bare gentager det der står i svaret. der allerede er givet.

For øvrigt mangler du at angive enhedder, hvilket trækker ned  i karakter


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. december 2010 af pige24 (Slettet)

Mette, der står i min matematikbog.

Der står: " at finde 100% når man ved hvor meget en procentdel svarer til"

8%=56

1%=56/8=7

100%=7.100=700

Så ville jeg så sige

1,1%=5441084mennesker

1%=5441084/1,1

100%=4946440.100=494644000 mennesker


Skriv et svar til: Statetik/procenter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.