Matematik

Lineære funktioner

02. december 2010 af mig62 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

jeg kan ikke knække denne her:

Udfyld pladserne med de manglende Y-værdier

vi får oplyst 2 støttepunkter x=5 og y=3 og derudover x=6 og y=0

De er opstillet i et H skema - og planen er så  nok at jeg skal finde de manglende Y-værdier - Hvordan????


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af klimasven (Slettet)

 Når x stiger med 1 (fra 5 til 6) falder y med 3. Eller falder x med 1 stiger y med 3.

Fortsæt med denne regel.


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.