Matematik

hjælp med en matematik opgave

02. december 2010 af nini66 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Største hastighed: 16 knob

Et skib sejler med farten 1 knob, når dej sejler 1852 meter ( 1 sømil ) på 1 time.

hvad er limgrims største hastiged i km/t ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 Så er 1 knob jo 1,852 km/t.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

1 knob = 1852m/t = 1,852km/t . Find nu 16 knob i km/t .


Svar #3
02. december 2010 af nini66 (Slettet)

skal man ikke gange med 16 så ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Jo.


Svar #5
02. december 2010 af nini66 (Slettet)

tak for hjælpen :D


Svar #6
02. december 2010 af nini66 (Slettet)

SENERE BLIVER DER STILLET DETTE SPØRGSMÅL :

FRA HALS TIL LIVØ ER DER CA. 85 KM.

hVOR LANG TID ER SKIBET OM AT SEJLE DENNE TUR MED EN GENNEMSNITSHASTIGHED PÅ 13 KNOB ????

HVORDAN UDREGNER MAN DET, FRA DE OPLYSNINGER MAN ALLEREDE HAR ?

HÅBER PÅ HJÆÆÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at     

(hastighed) = (distance) / (anvendt tid) , så

(anvendt tid) = (distance) / (hastighed)

Her kendes distancen (85km) og hastigheden (13 knob). Omregn hastigheden til km/t og beregn så den anvendte tid.


Svar #8
03. december 2010 af nini66 (Slettet)

85  : 13 ??

JEG FORSTÅR DET IKK RIGTIG TROR JEG :/  MEN TAK!


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. december 2010 af Lipase (Slettet)

 Slå capslock fra


Skriv et svar til: hjælp med en matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.