Matematik

hjælp?

02. december 2010 af Alexx911 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hey.

Jeg har brug for hjælp. Jeg har en funktion der hedder f(x)=136*e1.34*t 

og skal finde fordoblingskonstanten. Er det så log(2)/log(1,34)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af Anxyous (Slettet)

T2 = ln(2)/k


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2010 af PeterValberg

 #1 hvor k = 1,34

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
02. december 2010 af Alexx911 (Slettet)

 er ln og log det samme?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2010 af PeterValberg

 nej, ln er den naturlige logaritme med grundtallet e (eulers konstant) og log er en ti-tals logaritme (med grundtal 10)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
02. december 2010 af Alexx911 (Slettet)

 okay men er T2=log(2)/log(a) eller ln(2)/ln(a)?


Skriv et svar til: hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.