Engelsk

hjælp til en rettelse

02. december 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg skal i den første sætning finde fejlen - som jeg har fundet "global", der ændres til "globally"
 

Jeg skal dog også forklare fejlsætningen med korrekt grammatisk termonogi ..
Mit bud er at logically er et adverbium, der lægger sig til "think" som er et verbum .. ?
 

. It is often claimed that men think more logical.
- It is often claimed that men think more logically


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er et godt bud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2010 af JensHøgaard (Slettet)

Jeg mener der skal "ly" når der et udsagnsord eller tillægsord. Da det er et biord.

Dvs. It is often claimed that men think more logically


Svar #3
02. december 2010 af studerende20 (Slettet)

hm logically er da et adverbium er det ikke.. ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er det, og det skal anvendes her. (Biord = adverbium).


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. december 2010 af JensHøgaard (Slettet)

Jo som også hedder biord på dansk. Adverbium er på Latinsk.

Et biord (adverbium) er et ord, som nærmere bestemmer et udsagnsord, et tillægsord et andet biord eller en hel sætning. Biordene hører til småordene, som på dansk ikke bøjes, uanset deres funktion i sætningen.
 


Svar #6
02. december 2010 af studerende20 (Slettet)

Nu bliver jeg lidt forvirret.. altså du godtog mit bud med at det lægger sig til "think" - som er et verbum , men hvad så.. hvor kommer biord= adverbium ind ?


Svar #7
02. december 2010 af studerende20 (Slettet)

åh.. tror jeg forstår det nogenlunde nu :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6

Du skrev jo selv i #0:

"Mit bud er at logically er et adverbium, der lægger sig til "think" som er et verbum"

Det så ud til, at du var forvirret over den anden forklaring i #2, der brugte betegnelsen biord, så jeg forklarede, at biord = adverbium.


Svar #9
02. december 2010 af studerende20 (Slettet)

åh ja tak skal du have !


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. december 2010 af whatshallIwrite (Slettet)

 Dit eget bud er nok rigtigt. :)

Endelsen -ly indikerer at der er tale om det adverbium, som lægger sig til verber, adjektiver og andre adverbier. :)

Adjektiver (uden endelsen -ly) lægger sig så til substantiver. (:  


Skriv et svar til: hjælp til en rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.