Matematik

brøk

04. december 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

2+1/2 giver  2 en halv. Det ved jeg godt men, hvordan skal jeg lave en mellemregning?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen mellemregning

2 + (1/2) = 2 1/2


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. december 2010 af mathon

     2 + (1/2) = (4/2) + (1/2) = (5/2)  = "halvsjette" eller 2 og en halv, hvor og oftest udelades


Svar #3
04. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tak begge to.


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.