Matematik

Ligning X

04. december 2010 af Denicec (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hvad  giver 2x+x ?

Skal man bare se x som 1 og sige 2x+x = 3x


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2010 af Kristina0 (Slettet)

du skal altid adder x'erne sammen medmindre der ikke står noget imellem x'erne. for det betyder gange.


Svar #2
04. december 2010 af Denicec (Slettet)

 Jamen så skal jeg bare gange eller hvad? 


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. december 2010 af pensionist (Slettet)

x står for en ukendt ting . Det kan være æbler eller katte. Isåfald skal det læses som. To æbler plus et æble = 3 æbler.

Eller to 2"x"+ 1"x" = 3"x".


Skriv et svar til: Ligning X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.