Matematik

2 funktioner

06. december 2010 af pem (Slettet) - Niveau: B-niveau

a)  p(x) = 0,20x for 0≤x≤180
     p(x) = 0,50x for x>180
 

jeg har disse to funktioner som skal tegnes i graf, men de kan ikke skrives ind som de er skrevet her så hvad skal de laves om til?


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. december 2010 af PeterValberg

 den første giver dig grafen for en ret linje med hældningskoefficienten 0,2 i intervallet fra og med x=0 til og med x=180
(grafen starter i origo)

den anden giver en ret linje fra x=180 og til uendelig, grafen har hældningskoefficienten 0,5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. december 2010 af PeterValberg

 se vedhæftede (med GeoGebra)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:2funktioner.jpg

Brugbart svar (2)

Svar #3
06. december 2010 af PeterValberg

 eller med TI-nspire

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:2funktioner_TInspire.jpg

Svar #4
06. december 2010 af pem (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: 2 funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.