Biologi
HJÆLP
06. december 2010 af
fiktiv (Slettet)
<p class="MsoListParagraph" style="text-indent:-18.0pt;mso-pagination:none;
mso-list:l0 level1 lfo1;tab-stops:28.0pt 56.0pt 84.0pt 112.0pt 140.0pt 168.0pt 196.0pt 224.0pt 252.0pt 280.0pt 308.0pt 336.0pt;
mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span style="mso-bidi-font-family:Cambria;
mso-bidi-theme-font:minor-latin">a. <span style="font-family:Arial;mso-bidi-font-family:
Times"> Analyser og forklar den i figur 2 viste arvegang. Hvordan kan<b style="mso-bidi-font-weight:
normal"> <span style="font-family:Arial;mso-bidi-font-family:
Times">man se, at det kan dreje sig om en mitokondriebåret arv?<span style="font-family:Arial;mso-bidi-font-family:
Helvetica"> </o:p>
Svar #1
06. december 2010 af roterendefisikasketten (Slettet)
Kom selv med et bud og vedhæft da i det mindste figuren...
Skriv et svar til: HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
