Matematik

Procent regning

08. december 2010 af skolerocks (Slettet)

Hvis nu jeg har to procenter. Eks. 16% og 24%, hvordan regner jeg så ud hvor stor en procentstigning der har været? Altså fra 16 til 24?

Håber i kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af mathon

    stigning                            (24-16) = 8

    relativ stigning                  8/16 = 0,50

    relativ stigning i pct.         0,50·100% = 50%


Svar #2
08. december 2010 af skolerocks (Slettet)

Okay tak for hurtigt svar!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2010 af pige24 (Slettet)

Man kan også sige

(24-16):16=0,50=50%


Svar #4
08. december 2010 af skolerocks (Slettet)

Ja det er jo det samme? :)


Skriv et svar til: Procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.