Fysik

Omregning :S

08. december 2010 af ramuk (Slettet)

Hejsa,

Hvordan omregner jeg 26 m/s om til km/t ?

Håber i kan hjælpe :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af mathon

                              1 m/s = (3600 m) / (3600 s) = (3,6 km)/(1 time) = 3,6 km/t

                              26 m/s = 26·(3,6 km/t) = 93,6 km/t


Skriv et svar til: Omregning :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.