Matematik

Færdigheds opgaver

08. december 2010 af SQrenH (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej håber i vil hjælpe mig, på forhånd tak!

3 √27

12,5% af 800kr

1,117:1000

Hvordan udregner man disse opgaver på et papir? :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af klimasven (Slettet)

 I den første skal du finde et tal som ganget med sig selv 3 gange skal give 27

Gang tallene sammen i den anden

Flyt kommaet tre gange til venstre og indsæt et passende antal nuller


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2010 af bolani (Slettet)

kvadratroden af 27 = 9

kvadratroden af 9 = 3

(800/100)*12,5 = 100

flyt kommaet tre gange for de tre nuller

1,117 --> 0,001117


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2010 af Marie230 (Slettet)

 Nr 2 

800 ÷100 • 12,5 % = 100% 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2010 af mathon

kubikroden af 27 = 3


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2010 af YoungSlowy (Slettet)

#2

Kvadratroden af 27 er IKKE 9.

Men som Mathon rigtigt skriver i #4, at det er kubikroden, altså den 3. rod af 27


Svar #6
08. december 2010 af SQrenH (Slettet)

Tak for svarene :)


Skriv et svar til: Færdigheds opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.