Matematik

hjælp bedes.

09. december 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er det rigtigt

Y er 4 gange x  Y=4.x

b er 3 gange a -1      B=3.a-1

b er det halve af a - 3          B=a-3/2

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2010 af badooo (Slettet)

Fuck. 2 sek.



Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2010 af badooo (Slettet)

Jo, det ser rigtig nok ud. Husk paranteserne!!


Svar #3
09. december 2010 af pige24 (Slettet)

Ok.Jeg skal nok huske parenteserne.

Hvis b er det halve af a +1

Er det så (a+1/2)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2010 af badooo (Slettet)

Nej. Så er det (a+1)/2


Svar #5
09. december 2010 af pige24 (Slettet)

Nå det var også det jeg mente.Skrev det bare ikke sådan.

God dag.


Skriv et svar til: hjælp bedes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.