Fysik
mekanisk enegi
24. april 2005 af
hln (Slettet)
er der nogen der har nogen gode omgaver eller formler om mekanisk energi
Svar #1
24. april 2005 af Lurch (Slettet)
DE(mek)=DE(kin) + DE(pot) = konstant
dette er en af de vigtigste sammenhænge
for konservative kræfter, så som tyndefeltet, gælder,
DE(mek)=DE(kin) + DE(pot) = 0
dette er en af de vigtigste sammenhænge
for konservative kræfter, så som tyndefeltet, gælder,
DE(mek)=DE(kin) + DE(pot) = 0
Svar #3
24. april 2005 af Heidi_87 (Slettet)
ja og DE(Kin)=½*m*v^2 og DE(poT)=m*g*h
og fx hvis et legeme står stille i starts position er E(mek)=E(pot) da v=0. og da E(mek) altid er konstant kan du bruge denne oplysning til at regne videre på mange opgaver.
og fx hvis et legeme står stille i starts position er E(mek)=E(pot) da v=0. og da E(mek) altid er konstant kan du bruge denne oplysning til at regne videre på mange opgaver.
Skriv et svar til: mekanisk enegi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
